Få 10% rabat på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få rabatkoden med det samme
*Rabatten gælder ikke KASK, De Niro Boots, Samshield hjelme og i forvejen nedsatte varer
30 dages returret
Levering 1-2 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
ViaBill Dankort VISA MasterCard
By Astrup - Hestestald til 2 kæpheste
  • By Astrup - Hestestald til 2 kæpheste
  • By Astrup - Hestestald til 2 kæpheste
  • By Astrup - Hestestald til 2 kæpheste
  • By Astrup - Hestestald til 2 kæpheste

By Astrup

Hestestald til 2 kæpheste

DKK 1.599,00
På lager
  • Beskrivelse
    Har du en kæphest, må du også have en hestestald med flotte detaljer og plads til grimer, sløjfer og rosetter. Din kæphest fortjener også sin egen flotte stald til hvile og opbevaring, især når den skal hvile før en konkurrence. Der er endda plads til 2 kæpheste i denne fine kæphestestald eller du kan bruge den ene side til opbevaring af strigletaske og andet tilbehør.
    Hestestalden til 2 heste fra byASTRUP® serien er et kæmpe hit hos alle kæphesteejere, som elsker kæpheste og aktiv leg. Stalden er nu tilpasset til kæpheste med en pind på omkring 40 cm, og kan rumme 2 flotte kæpheste. Lågerne kan stadig åbnes, så det er nemt at få hestene ind og ud. Til hver kæphest er der selvfølgelig et fodertrug, som kan hænge på siderne af kæphestestalden.
    byASTRUP® hestestalden er designet i moderne stil med et nordisk look, hvilket er kendetegnende for alle de lækre produkter i byASTRUP® serien. Er du på udkig efter den perfekte gave til kæphesteglade børn, så er byASTRUP® stalden til kæpheste et absolut must-have.

    Vores trælegetøj er lavet specielt til læring og underholdning. Alt vores legetøj overholder europæiske regler for legetøjssikkerhed og bærer CE-mærket.
  • Teknisk information
    Lorem ipsum

Horse Fashion anbefaler også